Albert

Albert és un nom carismàtic, alegre, qualitats que també tindrà el teu petit quan sigui gran. Si vols saber el significat d’Albert, quins són els seus orígens i la personalitat que sol tenir l’home que porta aquest nom, segueix amb nosaltres i ho sabràs.


Origen del nom Albert

Albert prové de la unió de dos termes que es feien servir en la llengua alemanya. D’una banda, la paraula “athal” que ve a referir a l’home noble, mentre que d’altra banda, ens trobem amb “Berth” que es pot traduir com brillant. La unió dels termes va donar lloc a Alberth, encara que més endavant i amb la força que tenia el llatí en el món antic, es va traduir a el llatí com Albertus.

Què significa Albert

Per tant, si tenim en compte la seva etimologia, podrem trobar que el significat del nom Albert vol dir “home noble i brillant”, donant-li molta importància al seu caràcter afable i bondadós, a més de tenir una ment molt intel·ligent i activa.

Personalitat de el nom Albert

Tal com venim recalcant, la bondat d’Albert es notarà des del començament, sent capaç de compartir tot el que és seu amb altres persones, començant amb els seus pares i germans per a més tard a l’escola o en la seva vida personal. Els homes que es diuen Albert tenen com a qualitat aquesta generositat, però, però, si noten que algú vol sortir beneficiat d’aquesta qualitat, i que únicament el volen per això, canviarà dràsticament i deixarà de ser-ho amb aquesta persona. Són persones molt socials, agradant-li estar envoltats en tot moment d’amics o familiars, apreciant sobretot aquests últims, ja que els costa separar-se d’ells. Té les eines necessàries per fer mal a les persones de manera psicològica, coneixent tots els punts febles de la persona, però, mai utilitzarà aquestes armes tret que la discussió s’endureixi massa i senti que l’altra persona no té per res raó, tot i que a poc temps d’ocórrer això es retractarà i demanarà disculpes per haver estat tan rude.

Comparteix

Deixa un comentari