Leo

Leo és un nom curt de nen, exòtic i amb una gran força

Significat del nom Leo

Leo és una variant del nom de Lleó, que, al seu torn, fa referència a l’animal de el mateix nom. D’aquí que el seu significat es pugui interpretar com fort, ferotge, poderós, en relació a la naturalesa simbòlica d’aquest animal.

Leo és un nom masculí d’origen grec. Procedeix d’el terme antic λέων, que fa referència a aquest animal felí i el seu significat està lligat a la simbologia del lleó: un animal ferotge, fort, salvatge i poderós.

Caràcter i curiositats

Els homes que es diuen Leo solen ser molt estimats i compten amb un gran grup de fidels amics.
La seva simpatia i extraversió els fa especialment populars. I és que els Leo no passen desapercebuts. De forta personalitat, no es dobleguen davant de ningú i lluiten sempre per allò que consideren just. A més, són persones generoses, que estan sempre disposades a ajudar els altres.

Els Leo tenen un futur professional molt prometedor. Són molt comunicatius i tenen una gran facilitat per expressar-se, per la qual cosa es sentiran com peix a l’aigua en professions en les que hagin de fer ús de la seva capacitat oratòria: professors, advocats, periodistes, actors, etc. Així mateix, tenen una gran força de voluntat i sempre busquen nous reptes per a sentir-se motivats i donar el millor de si mateixos en cada situació.

Comparteix