Xènia

Xènia és un nom original i alegre. Si vols saber l’origen i personalitat segueix amb nosaltres.

Origen del nom Xènia

Xènia és un nom femení d’origen grec que significa ‘hospitalitat’ o ‘la solidària’. També s’usen altres variants com Xeniya, Kseniya, Ksenia o Xena. És un nom que s’utilitza amb freqüència a Rússia, Grècia.

Significat del nom Xènia

Xènia significa ‘hospitalitat’ o ‘la solidària’. A la Grecia antiga la xenia era un contracte d’hospitalitat que feien els caps o cabdills amb els reis. Els contraents escrivien els seus noms en una tauleta de metall o d’ivori, el trencaven per la meitat i en guardaven una part cadascú.

Personalitat del nom Xènia

És una dona que diu sempre la veritat, ja que per a elles és un pilar fonamental de la seva vida, ja que són molt sinceres i és una qualitat per la qual destaquen. Són persones molt intuïtives i amb un gran cor ja que sempre estan disposades a ajudar. És molt sensible i qualsevol problema o qüestió l’afecta amb molta facilitat. Tot i que tenen l’avantatge de ser molt bon pa dels seus amics pel que sempre pot comptar amb ells quan té qualsevol problema.

En terreny amorós és molt afectuosa i per part de la seva parella també espera rebre el mateix afecte que ella mateixa dóna. És molt fidel i lleial amb la seva parella i no li agrada que que la seva parella es comporti d’una manera deslleial. Però en aquest camp tenen un petit defecte i és que s’enamoren amb molta facilitat el que pot fer que fàcilment les trenquin el cor.

Comparteix

Deixa un comentari